ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο Κούγιας έφυγε απο την Μπάρτσα θα παραμείνει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο

0

Παρά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος “Μπάρτσας”, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας δεν αποσύρεται από το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στη δημοσιογραφική μας ομάδα, ο κ. Κούγιας έχει ήδη επικοινωνήσει με δύο ομάδες στην περιοχή μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον ΠΑΣ.

Είναι γνωστό πως ο κ. Κούγιας εκφράζει την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος και ορισμένες συμπεριφορές από συνεργάτες και φίλους, ωστόσο, αντί να αποσυρθεί εντελώς απο την Κορινθία, έχει αποφασίσει να παραμείνει ενεργός στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ήδη επικοινωνήσει τόσο με τη διοίκηση του Πέλοπα όσο και με εκείνη του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Παρά την άδοξη λήξη της συνεργασίας του με των ΠΑΣ Κόρινθος, ο Αλέξης Κούγιας δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να συμβάλλει στο ποδόσφαιρο της περιοχής, ενώ παράλληλα εκφράζει την επιθυμία του να διορθώσει τις ανωμαλίες που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν.

Με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στο χώρο του Kορινθιακού ποδοσφαίρου και πώς θα συνεχίσει να επηρεάζει το αθλητικό τοπίο της περιοχής.

«Η Βόχα στον αγώνα της ανεξαρτησίας» από τον Κωνσταντίνο Σχοινοχωρίτη

Previous article

Ανακοίνωση περί εφαρμογής του Ν. 4830/2021 για τα Ζώα Συντροφιάς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *