ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Εντός έδρας Κόρινθος και Λουτράκι, στην Θουρία ο Πέλοπας

0

Με τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΣ Κόρινθος με τον Μιλτιάδη και του ΑΟ Λουτρακίου με τον Πανγυθεατικο, αλλά και την εξοδο του Πέλοπα Κιάτου στην Μεσσηνία για το ματς με τον Πανθουριακό ξεκινά ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (4ος όμιλος)

Η Κόρινθος προέρχεται από μία απρόσμενη εκτός έδρας ήττα που την προβλημάτισε και δεδομένα θα θελήσει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Μιλτιάδης από την πλευρά του δεν θέλει να χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις και χρειάζεται τη νίκη. Ισορροπημένο μοιάζει το μεταξύ τους ματς, πιθανή η ισοπαλία.

Το Λουτράκι συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν θέλει να έχει βαθμολογικές απώλειες, πολύ δε περισσότερο μέσα στην έδρα του. Ο Πανγυθεατικός οδηγείται προς τον υποβιβασμό, διαθέτει την χειρότερη άμυνα και το Λουτράκι έχει μια καλή ευκαιρία να ανασάνει.

Ο Πανθουριακός προέρχεται από την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις. Σε πτωτική πορεία ο Πέλοπας Κιάτου θα προσπαθήσει να βάλει ένα στοπ στην κατηφόρα. Πιθανή η ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

4ος όμιλος

  • ΑΟ Λουτρακίου – Πανγυθεατικός
  • ΠΑΣ Κόρινθος – ΑΟ Μιλτιάδης
  • Πανθουριακός – Πέλοπας Κιάτου
  • Παναχαϊκή – Ερμής Μελιγούς
  • ΑΠΣ Ζάκυνθος – Θύελλα Πατρών
  • ΠΑΣ Πύργος – Παναιγιάλειος

Λουτράκι: Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου και έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων

Previous article

Τα μπλόκα παραμένουν ενεργά με τη συμμετοχή των αγροτών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *