ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα Πρόεδρος της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων εξελέγη η Δήμητρα Τσεπεντζή

0

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, και ώρα 18:30, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων (Ε.Κ.Σ.), πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Μελών, στη φιλόξενη Στέγη της Εταιρείας, επί της οδού Κολοκοτρώνη 2 στην Κόρινθο.

Προηγήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τυχερό της χρονιάς το μέλος Κυριάκο Δοσαρά, συγγραφέα – ποιητή, ενώ αντηλλάγησαν ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική νέα χρονιά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός πεπραγμένων από τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Γιάννη Μπάρτζη, ο οποίος αποτέλεσε έναν συνολικό απολογισμό της δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και έναν αποχαιρετισμό προς τα μέλη.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες, ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες, σύμφωνα με όσα ορίζονται από το καταστατικό της Εταιρείας.

Από τις εκλογές προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τριετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026, ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Κ.Σ.:

  • Πρόεδρος: Δήμητρα Τσεπεντζή
  • Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Βιώνης
  • Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Δρίτσας
  • Οργανωτική Γραμματέας: Ευαγγελία (Εύα) Καραχάλιου
  • Ταμίας: Μαργαρίτα Σταυροπούλου
  • Μέλη: Κατερίνα ΑτσόγλουΕβίτα Σούρλου
  • Αναπληρωματικό μέλος: Ιωάννα Χαραλαμπία Κοκκίνου

Παράλληλα, συγκροτήθηκε και η νέα Ελεγκτική Επιτροπή, ως εξής:

  • Πρόεδρος: Ευανθία (Εύη) Κουβακλή Νάνου
  • Μέλη: Χριστίνα ΓιαννακάκηΒασιλική Σπηλιώτη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες, καθώς και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τους κ.κ. Δημήτριο ΚάσσιοΓεώργιο Κωστούρο και Λεωνίδα Στεργιόπουλο, για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων και των σκοπών της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων, με γνώμονα τη στήριξη και την ανάδειξη του λογοτεχνικού έργου και της πολιτιστικής δημιουργίας στον τόπο μας.

Ο Δήμος Σικυωνίων μένει εκτός χρηματοδότησης για την έγκριση λειτουργίας Κόμβων Ψηφιακής Ενδυνάμωσης Ηλικιωμένων

Previous article

Στήριξη στη στάση εργασίας και στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου από το Κίνημα Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *